Skip to content
Boka på telefon: 0706-88 59 82

85 min | 1,650 kr | Boka direkt

Hot Stone-massage är en fantastisk spabehandling som ger fullkomlig avslappning. Terapeuten använder sig av varm olja och heta lavastenar som förstärker och fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress.

 

OBS! Bokning för behandlingar längre än 55 min bokas per telefon 0706 88 59 82

Läs mer

Hot Stone massage gör att musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar. Behandlingen ger en underbar känsla av totalt välbefinnande.

Vi använder oss av lavastenar från Peru. Där poleras och slipas de av vind och vatten. Stenarna innehåller mineraler, framför allt järn, som absorberas genom huden. Lavastenarna har en förmåga att bevara värme vilket ökar effekten av maximal avslappning i massagen. Detta är en fantastiskt skön behandling som passar extra bra när man känner sig frusen och stel.

Du får lägga dig på en uppvärmd behandlingssäng. Varma lavastenar placeras i dina händer och mellan dina tår och värmen sprider sig sedan vidare i din kropp. Din terapeut masserar dina muskler med de heta stenarna och placerar även växelvis ut stenar på din kropp.

Efter behandlingen kommer du känna dig uppmjukad, varm och avstressad. Hot Stone massage passar dig som gillar värme och behöver slappna av ordentligt.

Back To Top